dinsdag 28 mei 2013

De Groot Auto's Ervaringen: Occasions

De Groot Exceptional Motor Cars is voornamelijk gespecialiseerd in het verkopen van occasions. De Groot Auto's uit Soesterberg heeft dan ook een hele grote showroom met daarin veel verschillende occasions.

Wanneer je de showroom binnen loopt kijk je gelijk je ogen uit. Mooie klassiekers staan te blinken, maar ook "nieuwe" occasions en bedrijfswagens. Door het grote aanbod van De Groot Auto's kan je altijd wel een auto vinden die voldoet aan jouw behoeften. Het personeel van De Groot Auto's helpt je graag en luistert goed naar je wensen. Ze zullen je niet naar een auto slepen welke je helemaal niet wilt!

De Groot Auto's zal je zeer goed informeren over de auto. De eigenschappen, historie, specificaties en meer. Hierdoor krijg je een goed beeld van de auto en dat is fijn. Uiteraard is een proef rit ook mogelijk, echter wel alleen als je serieuze interesse hebt. Hierin is De Groot Auto's zeker geen uitzondering, bijna elk bedrijf hanteert deze regel. Het zijn uiteindelijk auto's om te verkopen en niet om mee te testen door mensen die dit leuk vinden.

Maar heb je interesse in een auto, dan behoort een proefrit zeker tot de mogelijkheden. Hierna kan je rustig met de betreffende verkoper praten over de overeenkomst. Het prettige hiervan is dat dit niet in een openbare ruimte gebeurt of midden in de showroom. Hierdoor krijg je een lekker gevoel en kan je rustig de opties bespreken. Tot deze opties behoort eventueel ook een financiering (mocht dit nodig zijn) via een extern bedrijf.

Bij elkaar opgeteld is De Groot Auto's een fijn en goed bedrijf welke betrouwbare en kwalitatief goede auto's verkoopt. En doordat ze ook een werkplaats hebben, kan je er ook onderhoud laten plegen! Zeker een aanrader!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten