dinsdag 28 mei 2013

De Groot Auto's Ervaringen: Werkplaats

De Groot Auto's is niet alleen gespecialiseerd in het verkopen van goede en betrouwbare occasions, maar ook in onderhoud van deze auto's. Want naast de grote showroom heeft De Groot Exceptional Motor Cars ook nog een professionele werkplaats waar je terecht kunt voor allerlei onderhoud.

De werkplaats van De Groot Auto's ziet er professioneel uit, net zoals de apparatuur die zij hebben. De monteurs die werkzaam zijn bij De Groot Auto's zijn ook allemaal zeer bekwaam en zijn zeer klantvriendelijk. Ze helpen je graag en zullen ook altijd vertellen wat ze precies gedaan hebben.

Je kan terecht in de werkplaats van De Groot Auto's voor bijvoorbeeld een APK keuring, onderhoudsbeurten, zomer check, winter check, taxatie en schade herstel. Doordat De Groot Auto's werkt met moderne apparatuur, weet je zeker dat de kwaliteit van het geleverde werk goed is.

Maar niet alleen de kwaliteit van het werk is goed, ook de kwaliteit van de service van De Groot Auto's. Ze helpen je goed en geven advies over je auto. Zeer behulpzaam en vakkundig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten